Προβολές ταινιών στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς

Ο 'Επιθεωρητης Λαβαρντέν  του Κλοντ Σαμπρόλ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς

 

Του Δήμου Διονύσου

 

         Στα πλαίσια του αφιερώματος στον Γαλλικό Κινηματογράφο για τις 'Ημέρες Κινηματογράφου", η Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος, σε συνεργασία με τη Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο και σε καλλιτεχνική επιμέλεια Κώστα Μαντά, προβάλλει την κλασική αστυνομική ταινία 'Επιθεωρητής Λαβαρντέν", του σπουδαίου Γάλλου σκηνοθέτη και πρωτεργάτη της νουβέλ βαγκ, Κλοντ Σαμπρόλ.

 

        Το οικογενειακό γεύμα ενός καθολικού συγγραφέα διεκόπη από μια αντιπροσωπία της πόλης που του ζητά να απαγορεύσει ένα βλάσφημο θεατρικό έργο. Υπόσχεται πως θα τακτοποιήσει το θέμα. Λίγο αργότερα ο συγγραφέας βρίσκεται γυμνός και δολοφονημένος στην παραλία.Ο Επιθεωρητής Λαβαρντέν, ένας αστυνομικός με ιδιαίτερες μεθόδους ανάκρισης και προσωπική αντίληψη για την απόδοση δικαιοσύνης, αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τη δολοφονία... 

 

  Σενάριο- σκηνοθεσία: Κλοντ Σαμπρόλ

  Με τους: Ζαν Πουαρέ, Ζαν Κλοντ Μπριαλί,  Μπερναντέτ Λαφόντ...

  Έτος:1985 / Διάρκεια 100'

  Είδος: Φαντασίας, αστυνομικής δράσης

       

   Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

 

   Είσοδος ελεύθερη

 

 Οι προβολές γίνονται κάθε Παρασκευή στις 20.00' στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς, Γρ. Λαμπράκη 19

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.