17ος ποδηλατικός γύρος Αυλίδας – Αφιερωμένος στην ανακύκλωση.

17ος ποδηλατικός γύρος Αυλίδας – Αφιερωμένος στην ανακύκλωση.

Την Τετάρτη 31 Μάη, θα πραγματοποιηθεί ο 17ος Ποδηλατικός γύρος Αυλίδας, που είναι αφιερωμένος στην ανακύκλωση, στα πλαίσια περιβαλλοντικών εκδηλώσεων που διοργανώνει το τμήμα Ανακύκλωσης του Δήμοςυ Χαλκιδέων, με το ΔΟΑΠΠΕΧ, σε συνεργασία με Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των 4ων δημοτικών σχολείων Αυλίδας με τη βοήθεια των δημοτικών σχολείων, της τροχαίας Χαλκίδας, της 204 ΜΓΑΠ, του Ερυθρού Σταυρού και της 114 Π.Μ Τανάγρας.

Ώρα έναρξης: 18:45

Αφετηρία : Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Αυλίδας

Τερματισμός : Δημοτικό Σχολείο Βαθέος Αυλίδας

 

Εν τω μεταξύ, για αύριο Τρίτη 30/5, θα πραγματοποιηθεί στα Δημοτικά σχολεία σε όλη τη Δ.Ε.Αυλίδας συλλογή ηλεκτρικών μικροσυσκευών προς ανακύκλωση.


«9η ημερίδα στίβου «Δημήτρης Βραϊμάκης».

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης Χαλκίδας, σε συνεργασία με Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ. διοργανώνουν την 9η ημερίδα στίβου «Δημήτρης Βραϊμάκης», το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 16.00, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

 

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.