Μαραθώνιος Χαλκίδας

 

 1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣ στο

 "ChalkidaBridgesMarathon"

 

Εκ μέρους του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Πρόεδρος κα Βούλα Κοζομπόλη, μας ενημέρωσε σήμερα ότι το "Chalkida Bridges Marathon", που θα γίνει την Κυριακή 15 Μάη, θα τιμήσουν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους, οι Ολυμπιονίκες:

 

Ειρήνη Αινδηλή, Χαρά Καρυάμη και Εύα Χριστοδούλου(Χάλκινες Ολυμπιονίκες Ρυθμικής)

Μιρέλα Μανιάνι(Αργυρή & Χάλκινη Ολυμπιονίκης – Ακόντιο)

Σοφία Παπαδοπούλου   (Χάλκινη Ολυμπιονίκης – Ιστιοπλοΐας)

Έφη Παππά – Παπαβασιλοπούλου(Ολυμπιονίκης – Καταδύσεων)

Νίκη Μπακογιάννη(Αργυρή Ολυμπιονίκης – Ύψος)

 

2. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

 

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, που είναι η ημερομηνία διεξαγωγής του Μαραθωνίου, θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

·        Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης από την αρχή της οδού Τζιαρντίνι και τη Φαρμακίδου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από 08:00 έως 12:30 το πρωί.

·        Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, από την αρχή της οδού Τζιαρντίνι, Φαρμακίδου και Αγγελή Γοβιού από ώρα 9:30 (10:00 π.μ. η εκκίνηση του πρώτου σκέλους του αγώνα) μέχρι τις 11:00 π.μ. περίπου, που είναι και η ώρα εκκίνησης του τελευταίου αγωνίσματος των 12 χλμ

·        Στις υπόλοιπες οδούς που περιγράφονται παρακάτω και αποτελούν τη διαδρομή των αγώνων, παρακαλούνται οι φίλοι οδηγοί να υπακούουν στις υποδείξεις της Τροχαίας, του Λιμενικού και των εθελοντών που θα υπάρχουν κατά μήκος των διαδρομών

 

Παρακαλούνται οι φίλοι οδηγοί να επιδείξουν την απαιτούμενη κατανόηση, όπου είναι εφικτό, ας επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές για τον προορισμό τους, να υπακούουν στις υποδείξεις της Τροχαίας, του Λιμενικού και των εθελοντών και τέλος να δίνουν προτεραιότητα στους αγωνιζομένους αθλητές, σεβόμενοι την προσπάθειά τους και το σκοπό του αγώνα.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

1.    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 12 Χλμ.

Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ¨Τα αγάλματα¨ στην παραλία της Χαλκίδας . Oι αθλητές καλούνται να τρέξουν στην παραλία της Χαλκίδας και να περάσουν από τις δύο γέφυρες που πλαισιώνουν την πόλη της Χαλκίδας. Η διαδρομή έχει ως εξής: Αγάλματα – Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Πλατεία Αθανάτων – Λιάσκα – Παπαστρατή – Ν. Καραγιάννη Ευβοίας (ποδηλατοδρόμος) – κάτωθι υψηλής γέφυρας– ανέβασμα και πέρασμα στον πεζόδρομο υψηλής γέφυρας – Γλύφα – Λεωφόρος Αθηνών – Παλαιά γέφυρα – Παραλία Χαλκίδας – τερματισμός Αγάλματα.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ.  

 

2.    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 5 Χλμ.

Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ¨Τα αγάλματα¨ στην παραλία της Χαλκίδας . Oι αθλητές καλούνται να τρέξουν στην παραλία της Χαλκίδας και να περάσουν από τις δύο γέφυρες που πλαισιώνουν την πόλη της Χαλκίδας. Η διαδρομή έχει ως εξής: Αγάλματα – Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Πλατεία Αθανάτων – Λιάσκα – Παπαστρατή - Ν. Καραγιάννη Ευβοίας (ποδηλατόδρομος) (επιστροφή) – Παπαστρατή – Λιάσκα – Πλατεία Αθανάτων – Παραλιακή Βουδούρη – Αγάλματα (τερματισμός).

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ.  

3.    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 1 ΧΛΜ.

Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ¨Τα αγάλματα¨ στην παραλία της Χαλκίδας. Η διαδρομή θα είναι ως εξής : Αγάλματα – Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου -  Αγγελή Γοβιού -  στροφή δεξιά και είσοδο στην παραλιακή οδό Βουδούρη και θα τερματίσει στο σημείο εκκίνησης (Αγάλματα)

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 π.μ.  για τα Γυμνάσια και 10:10 π.μ. για τα Δημοτικά

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.