Αυτές είναι οι Κυρίες του καυτού καλοκαιρινού sports illustrated 2016

Στη Νέα Υόρκη μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου γιόρτασαν το λανσάρισμα της έκδοσης με μαγιό του περιοδικού Sports Illustrated για το 2016.Στη Νέα Υόρκη μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου γιόρτασαν το λανσάρισμα της έκδοσης με μαγιό του περιοδικού Sports Illustrated για το 2016.

Δεν είναι μόνο το μαγιό που κάνει πιο δελεαστικό το περιοδικό με μεγαλύτερα ονόματα στη βιομηχανία του μόντελινγκ, αλλά και το γεγονός ότι φέτος θα υπάρξει όχι ένα αλλά τρία διαφορετικά εξώφυλλα (με την Ashley Graham, τη Ronda Rousey και τη Hailey Clauson) για πρώτη φορά από τότε που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1964. Το καθένα θα «πρεσβεύει» διαφορετικό τύπο σώματος.

Τα κορίτσια που τίμησαν την εκδήλωση του Sports Illustrated κοσμούν τις σελίδες των πιο hot περιοδικών στον πλανήτη. Ανάμεσά τους οι Bo Krsmanovic, Gigi Hadid, Irina Shayk, Megan Williams, Hannah Ferguson…

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.