Πολιτιστικη γιορτη στην Αιδηψο

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ Γ. ΔΡΟΣΙΝΗ

ΜΝΗΜΕΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ     

 

Από το Γυμνάσιο και το Λύκειο των Γουβών με τη συνεργασία του Συλλόγου των «Φίλων του Μουσείου Γεώργιος Δροσίνης», διοργανώθηκε μία όμορφη πολιτιστική εκδήλωση στον περιβάλλοντα χώρο του Πύργου του Ποιητή, στις Γούβες.

Η εκδήλωση, επικεντρωμένη στη ζωή και του έργου του μεγάλου Έλληνα λογοτέχνη, πλαισιώθηκε από ομιλίες, θεατρικά δρώμενα, απαγγελίες, εκθέσεις κ.α.

Στο χαιρετισμό της, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, στάθηκε ιδιαίτερα στην πολιτιστική προσφορά του Συλλόγου των «Φίλων του Μουσείου Γεώργιος Δροσίνης» και στη συμβολή του στην διάσωση του Πύργου των Γουβών. Επίσης ανακοίνωσε επίσημα την πρόθεση του Δήμου να ιδρύσει Μουσικό Σχολείο.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Γεώργιος Δροσίνης» κ. Ελένη Βαχάρη,  απένειμε βραβεία και επαίνους σε διακριθέντες νέους της περιοχής μας, στους τομείς της Παιδείας και της Τέχνης. Η Δήμαρχος με την σειρά της απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους επίτιμους καλεσμένους, και μοίρασε αναμνηστικά δώρα στα παιδιά του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας τα οποία συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής της Εθνικής βιβλιοθήκης.

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.