Σκύρος- «Επίσκεψη Ιατρικού Κλιμακίου»

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη του ιατρικού κλιμακίου στην Σκύρο το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου 2016, που διοργάνωσε ο Δήμος Σκύρου σε συνεργασία με το «Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής» , τον «Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών» και τον «Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας».
Κατά την διήμερη παραμονή τους οι γιατροί εξέτασαν συνολικά 450 περιστατικά στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Δήμου είναι μια από τις σημαντικότερες που πραγματοποιούνται στο νησί μας καθώς αποτελεί ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της Σκύρου, οι οποίοι δέχθηκαν ολοκληρωμένη ιατρική μέριμνα από 13 ειδικότητες ιατρών-ήτοι: Παθολόγος, Ουρολόγος, Ορθοπεδικός, Γυναικολόγος, Χειρούργος-Αγγειολόγος, Καρδιολόγος, Ω.Ρ.Λ., Παίδο-Ω.Ρ.Λ. , Υπερηχολόγος, Ακτινολόγος, Δερματολόγος, Πνευμονολόγος, και Ενδοκρινολόγος.
Ο Δήμαρχος Σκύρου κ.Χατζηγιαννακής Ε.Μιλτιάδης ευχαριστεί θερμά για ακόμη μια φορά τους γιατρούς που επισκέφτηκαν το νησί μας και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Συγκεκριμένα ευχαριστεί τον κ.Αγγουλέ Αντώνιο γιατρό Ορθοπεδικό, τον κ.Βράκα Κωνσταντίνο γιατρό Γυναικολόγο και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας, την κα. Δρημάλα Παναγιώτα γιατρό Ενδοκρινολόγο, τον κ.Καλιακμάνη Νικόλαο γιατρό Παθολόγο, την κα.Καψιώτη Κατερίνα γιατρό Πνευμονολόγο, τον κ.Κονιδάρη Ιωάννη γιατρό Χειρούργο-Αγγειολόγο, την κα.Μπεληγιάννη Ευμορφία γιατρό Ω.Ρ.Λ., τον κ.Νομικό Κάτων γιατρό Δερματολόγο, την κα Παιδονόμου Μαρία γιατρό Μικροβιολόγο, τον κ.Παπανικολάου Αθανάσιο γιατρό Ακτινολόγο, τον κ.Πρωτογέρου Βασίλη γιατρό Ουρολόγο, τον κ.Ριζόπουλο Θωμά γιατρό Καρδιολόγο ,τον κ.Χατζηγιαννάκη Μιλτιάδη γιατρό Παίδο-Ω.Ρ.Λ. .
Στην δύσκολη αυτή περίοδο για όλους τους συμπολίτες μας, ιδίως για τους κατοίκους των ακριτικών μας νησιών, όπως η Σκύρος, πρωτοβουλίες σαν και αυτή προσφέρουν ανεκτίμητο κοινωνικό έργο και αναπτερώνουν το ηθικό όλων μας. Δέσμευση και πρόνοια του Δήμου είναι οι δράσεις αυτές να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, με σκοπό την καλύτερη ιατροφαρμακευτική κάλυψη των κατοίκων της Σκύρου.

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.