Αυτη ειναι η αληθεια για την ματαιωση του Φθινπωρινου Ραλλυ στην Αμαρυνθο

Για τη μη υλοποίηση του 5ου Φθινοπωρινού Ράλλυ Αμαρύνθου το Σεπτέμβριο 2017 στην Αμάρυνθο, δεν ευθύνεται ούτε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ερέτριας «Δαφνηφόρος Απόλλων», ούτε ο Αντιδήμαρχος Αμαρυνθίων, διότι αυτά τα θεσμικά όργανα και πρόσωπα αναλαμβάνουν τη σωστή υλοποίηση, την υλικοτεχνική υποδομή και τη σωστή και ασφαλή διεξαγωγή του Ράλλυ.

Δεν εγκρίθηκε η υλοποίησή του λόγω του υπερβολικού οικονομικού κόστους και των επιπλέον απαιτήσεων των διοργανωτών, οι οποίοι εκτός της παραχώρησης δημοτικών κτηρίων και χώρων (συνεδριάσεις, εκκίνηση – τερματισμός, πάρκιν κ.α.), των απαραίτητων ραμπών, των επάθλων, της μικροφωνικής εγκατάστασης και εν γένει της διευθέτησης χώρων, ζήτησαν εφέτος και εκτύπωση εντύπων (αφίσες, πρόγραμμα αγώνα, road book κ.λ.π.), 100 κάγκελα και εκατό κώνους οριοθέτησης, χορηγία ύπνου (35 δίκλινα δωμάτια – μία διανυκτέρευση και 15 δίκλινα – δύο διανυκτερεύσεις), 200 μικρογεύματα, 6.000 μέτρα πλαστικό πλέγμα, χορηγούς επικοινωνίας, Security κ.α.  

 

Τα ποσά αυτά, ο τρόπος επικοινωνίας (αποστολή email) και ο χρόνος που τα ζήτησαν (21-6-2017), χωρίς να αναμένουν διαπραγμάτευση, διάλογο και απάντηση δημιουργεί προβληματισμούς.

Διοργάνωση με ένα email;;;

Ευθύνη έχουν οι διοργανωτές του Ράλλυ που ήδη 27 Ιουλίου (δύο μήνες πριν τη διεξαγωγή του Ράλλυ) είχαν εκδώσει Δελτίο Τύπου ότι το 5ο Φθινοπωρινό Ράλλυ 2017 θα διεξαχθεί στα Αθίκια της Κορίνθου ( ήταν μάλλον προαποφασισμένο) και το οποίο μας γνωστοποιήθηκε με κοινή αποστολή email, προς πολλούς αποδέκτες, χωρίς καν να μπουν στο κόπο να μας ενημερώσουν επισήμως με επιστολή ή προσωπική επικοινωνία, κάτι που ήταν σύνηθες τα προηγούμενα χρόνια κατά το χρόνο διοργάνωσης ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα.

Το όλο θέμα το χειρίστηκε η Δήμαρχος χωρίς να φέρουν ευθύνη το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ερέτριας «Δαφνηφόρος Απόλλων» κ. Μεταξάς Νικόλαος και βέβαια ουδεμία ευθύνη φέρει ο τοπικός Αντιδήμαρχος Αμαρυνθίων κ. Παρασκευάς Γιώργος, του οποίου η ευθύνη θα ήταν η σωστή διεξαγωγή και ολοκλήρωση πραγματοποίησης του Ράλλυ, εφόσον αυτό θα ήταν ήδη προαποφασισμένο.

      

Η Δήμαρχος

Αμφιτρίτη Αλημπατέ

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.