O Προαστιακος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο !

Άγιο είχαν οι επιβάτες αυτοκινήτου όταν το πρωί της Τρίτης (21.9.2021) το αμάξι στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τρένο του προαστιακού σιδηρόδρομου.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 10 το πρωί αυτοκίνητο επιχείρησε να διασχίσει τις γραμμές σε ισόπεδη διάβαση στην οδό Λιοσίων στα Κάτω Πατήσια, όμως εξαιτίας της αυξημένης κίνησης που επικρατούσε στο σημείο, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το διερχόμενο τρένο να το παρασύρει.

Ευτυχώς, το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου είχε προλάβει να περάσει με αποτέλεσμα να το τρένο να το χτυπήσει στο πίσω μέρος και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Σιώκου στη Λιοσίων, ενώ διεκόπη η κυκλοφορία των τρένων. Πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο οι επιβάτες του αυτοκινήτου, όσο και αυτοί του συρμού είναι καλά στην υγεία τους.

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.