Αυτοί είναι οι πιο θρεπτικοί φυσικοί χυμοί!!

 

Χυμός παντζαριού

xymoi epidermida 2

Ο φρέσκος αυτός χυμός έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ είναι μια πλούσια πηγή σιδήρου και καλίου, που βοηθά στον καθαρισμό του αίματος. Αραιώστε τον χυμό από τα παντζάρια με ένα άλλο συστατικό και πίνετε ένα ποτήρι καθημερινά, και θα δείτε αποτέλεσμα.

Χυμός καρότου

xymoi epidermida 7

Τα καρότα ωφελούν στα μάτια, αλλά είναι το ίδιο ωφέλιμα και για το δέρμα. Μάλιστα, η βιταμίνη Α, που περιέχουν καταπολεμά την ακμή, τις ρυτίδες και τον χρωματισμό του δέρματος. Προτιμήστε να πίνετε ένα ποτήρι κάθε πρωί.

Χυμός πορτοκάλι

xymoi epidermida 1

Εξίσου ωφέλιμος για την επιδερμίδα είναι και ο φυσικός χυμός πορτοκάλι. Περιέχουν αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και εμποδίζουν το σχηματισμό ρυτίδων και την παρακέντηση του δέρματος, ελέγχοντας έτσι την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί περισσότερους χυμούς που χαρίζουν στην επιδερμίδα λάμψη και υγεία.

Χυμός αγγουριού: Η τέλεια λύση για την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Για καλύτερα αποτελέσματα φροντίστε να πίνετε πολύ συχνά.

Χυμός μπρόκολου: Το μπρόκολο είναι ένα ινώδες λαχανικό, πλούσιο σε βιταμίνη C, ιδανικό για το δέρμα.

Χυμός ροδιού: Περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία ενυδατώνουν την επιδερμίδα.

Χυμός μήλου: Τα μήλα περιέχουν μια σημαντική ποσότητα κολλαγόνου, που κάνει το δέρμα σας ελαστικό και λαμπερό.

Χυμός σπανάκι: Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Κ και σίδηρο, καθιστώντας το απαραίτητο για την επίτευξη και διατήρηση της καλής επιδερμίδας. Επίσης, προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν ζημιά.

Ντοματοχυμός: Ένας «μαγικός» χυμός. Μειώνει την ακμή, αποτρέπει την πρόωρη γήρανση, ενώ καλύπτει επίσης αποτελεσματικά το δέρμα σας.

Χυμός λεμονιού: Είναι μια πλούσια πηγή βιταμίνης C, καθαρίζουν το δέρμα σας από μέσα, ενώ αποβάλλουν τις τοξίνες από το σώμα σας.

 
Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.