Γιορτινά νύχια στο Salon de Beaute Stefania

Οι γιορτινές μέρες δεν είναι πλέον και τόσο μακρυά και πριν αρχίζεις να στολίζεις το σπίτι ίσως θα ήθελες να ξεκινήσεις να στολίζεις τα νύχια σου.

Μυστηριώδες μπλε του μεσονυχτίου: μια απόχρωση must για τις βραδινές σου εμφανίσεις!

Εντυπωσιακά ασημί νύχια. Το ασημί βερνίκι επιτέλεους απενοχοποιείται και μπορεί να φορεθεί και κάθε μέρα. Εδώ βέβαια βλέπουμε την πιο εντυπωσιακή του εκδοχή που είναι ιδανικότερη για την βραδινή σου έξοδο.

Πολύχρωμα γκλίτερ όλο χάρη!

Ποιος είπε πως το μοβ είναι ένα χρώμα που δεν μπορεί να φορεθεί στηνπιο γκλίτερ εκδοχή του; ίσως να το έχει αδικήσει ίσως και όχι όμως αξίζει φέτος να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία και να τολμήσεις την πιο γκλάμουρ πλευρά του!

Ουδέτερο ή πολύχρωμο; Πρόκειται για μια συγκλονιστική απόχρωση γκλίτερ που μοιάζει σαν να έχει μέσα τις πολλές αποχρώσεις και όμως καταφέρνει να δείχνει κάπως πιο ουδέτερη.  Αξίζει σίγουρα να την δοκιμάσεις.

Τηλεφωνήστε τώρα και κλείστε το ραντεβού σας στο22210 29185.

Salon de Beaute Stefania

Υπεύθυνη Στεφανία Ευθυμίου

Αρτεμισίου 34 - Χαλκίδα

Τηλ: 2221029185

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.