Νοσοκομείο Χαλκίδας-Ποιός κατέβασε το πανό

Ο Σύλλογος εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδος προσπαθεί με διάφορους τρόπους να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27/9 και ώρα 12.30μμ.

Ανέβασαν ένα μικρό πανό μέσα στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου, που καλούσε στη Συνέλευση. Το βράδυ κατέβηκε το πανό, με εντολή του Διοικητή του Νοσοκομείου!

Το Σύλλογος  αναφέρει

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό, παρεμπόδισης, τρομοκράτησης. Συγκεκριμένα, μήνες πριν, όταν με πρωτοβουλία του ΔΣ του Συλλόγου τοποθετήθηκε το πανό στην εξωτερική πύλη του νοσοκομείου, ο Διοικητής ζητούσε να τον ενημερώσουμε αν η τοποθέτηση έγινε έπειτα από απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου μας.

Ποιός του είπε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να του κοινοποιούμε αποφάσεις του ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων και μάλιστα να τον ενημερώνουμε για το αν είναι και κατά πλειοψηφία; Θα ζητάμε την άδειά του για τη Συνδικαλιστική μας δράση;

Επίσης στις τελευταίες κινητοποιήσεις, υπήρχε άρνηση να δοθεί το Αμφιθέατρο στο σωματείο, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις και ασφαλίτες έφερναν βόλτες στο νοσοκομείο.

Δεν χωράει καμία δικαιολογία στη στάση του. Αν θεωρεί ότι η δράση του Σωματείου χαλάει την αισθητική του Νοσοκομείου, του δηλώνουμε ότι εμάς μας χαλάνε την αισθητική οι εξουθενωτικοί όροι δουλειάς, ο κίνδυνος εργατικών ατυχημάτων, η έλλειψη προσωπικού , η απουσία μετακίνησης για τους εργαζόμενους από και προς το νοσοκομείο, τα χρωστούμενα ρεπό κλπ.

Απ’ ότι φαίνεται, η διοίκηση θέλει να επιβάλλει το δόγμα “νόμος και τάξη” .

Την ενοχλεί πάρα πολύ η δράση του Σωματείου, που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων, που κάνει κινητοποιήσεις και που δεν κάνει τη γλάστρα στις κυβερνητικές αποφάσεις, όπως η Διοίκηση.

ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/9 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.30μμ,

ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ!

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.