Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πασίγνωστο μοντέλο παραμορφώθηκε από κρυολυπόλυση!

Η Linda Evangelista ήταν ένα από τα πιο διάσημα supermodels  της δεκαετίας του 1990. Περπάτησε σε πολλές πασαρέλες για τους πιο γνωστούς οίκους μόδας, φωτογραφήθηκε για εξώφυλλα της Voque και εμφανίστηκε σε μουσικό βίντεοκλιπ του George Michael μαζί με Naomi Campell – Cindy Crawford και Christy Turlington.

Linda Evangelista ένα μοντέλο του 1990 που η ομορφιά της συζητιέται μέχρι τώρα.

Τα τελευταία 5 χρόνια δεν εμφανίζεται ούτε σε φωτογραφίες ούτε στις πασαρέλες όπως τα υπόλοιπα σουπερμοντέλα εκείνης της εποχής.  Με ανάρτηση της στο Instagram η Linda Evangelista αποκαλύπτει τον λόγο που εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 56χρονη Evangelista υποβλήθηκε σε μια δημοφιλή διαδικασία μείωσης λίπους που ονομάζεται CoolSculpting (κρυολιπόλυση). Το αποτέλεσμα ήταν αντίθετο, την έκανε μόνιμα παραμορφωμένη, συναισθηματικά κατεστραμμένη και τελικά απομονωμένη. Ακόμα και μετά από διορθωτικές επεμβάσεις έχω γίνει “αγνώριστη” όπως περιέγραψαν τα ΜΜΕ. 

 

«Βαρέθηκα να ζω έτσι. Θα ήθελα να βγω από την πόρτα μου με το κεφάλι ψηλά, παρά το γεγονός ότι δεν μοιάζω πια στον εαυτό μου ».

Η κρυολιπόλυση είναι μία αναίμακτη μέθοδος λιποδιάλυσης και αντιμετώπισης του προβλήματος του τοπικού πάχους, που αξιοποιεί την ευαισθησία των λιποκυττάρων στις χαμηλές θερμοκρασίες για να εξαλείψει έναν μεγάλο αριθμό τους. πηγη eretikos.gr

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.