Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μακιγιάζ Φθινόπωρο 2021

 Χείλη με gloss για εσάς που βαρεθήκατε τα matt κραγιόν

Χείλη με gloss

 

Χείλη βαμμένα μόνο με ένα gloss, σε οποιοδήποτε χρώμα. Από διάφανα, nude και γήινα χρώματα, έως ροζ, κόκκινα, ακόμη και σκούρα όπως μωβ, μαύρα κ.ά. Βέβαια, πολύ περισσότερο για αυτή την εποχή έπαιξαν τα έντονα, ζωηρά και σκούρα χρώματα, βλέπε κυρίως την παλέτα των κόκκινων.

Και… αυτό είναι όλο κι όλο το μακιγιάζ του προσώπου!

Αρκετά συχνά, όμως, το είδαμε να συνοδεύεται από μια ελαφριά βάση ή και λίγο concealer για φως και κάλυψη τυχόν δυσχρωμιών.

Σας αρέσουν τα gloss που, επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια με την κυριαρχία των matt κραγιόν, επανέρχονται στη μόδα; Θα τα προτιμήσετε; Μήπως τα προτιμήσατε ήδη από την άνοιξη και το καλοκαίρι που μας πέρασαν, μιας και ήταν πάλι εντός μόδας;

 Έντονο μαύρο eyeliner στο άνω βλέφαρο

Έντονο μαύρο eyeliner

Και μάλιστα με τον τρόπο που βλέπετε στο φωτογραφικό υλικό: σχηματίζοντας το λεγόμενο wing στην άκρη του άνω κινητού βλεφάρου. Πολλές από εσάς θα χαρήκατε ιδιαιτέρως στην όψη της συγκεκριμένης τεχνικής μακιγιάζ, μιας και το eyeliner είναι αγαπημένο σας προϊόν. Άλλες ενδεχομένως να δυσαρεστηθήκατε, λόγω του ότι δεν τα καταφέρνετε και πολύ καλά με αυτό

Ένα τέτοιο μακιγιάζ, με αρκετά άτονο το υπόλοιπο μακιγιάζ στο πρόσωπο (π.χ. στα χείλη), και με μια μαύρη γραμμή στο άνω κινητό βλέφαρο προτάθηκε από τους makeup artists. Μπορεί να υποστηριχθεί κάλλιστα όλη μέρα, από το πρωί έως το βράδυ. Ίσως όχι σε όλες τις περιστάσεις. Πάντως, φυσικά και μπορείτε να βάλετε ένα πιο έντονο κραγιόν (π.χ. το κόκκινο που είναι εντός μόδας) ή μια έντονη βλεφαρίδα αν θέλετε να κάνετε μια γκράντε βραδινή εμφάνιση!

 Το κλασικό πλέον no-makeup makeup δεν απουσιάζει από τις τάσεις της μόδας 

no-makeup

Το λέμε κλασικό, μιας και κάθε χειμερινή και εαρινή σεζόν τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά εντός των κυρίαρχων προτάσεων των ειδικών του χώρου.

Έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τα κορίτσια και τις γυναίκες ανά τις χώρες. Φαίνεται να υιοθετείται σε πάμπολλες περιστάσεις και με αποτελέσματα εξαιρετικά. Η τάση αυτή είναι και φέτος μαζί μας, κορίτσια, οπότε μη διστάσετε να την ακολουθείτε συχνά!

Μια ωραία εναλλακτική της, πάντως, είναι η 4η από τις τάσεις της μόδας για το Μακιγιάζ Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 που ακολουθεί.

 Λίγο makeup, λίγο concealer κι έχουμε την τέλεια επιδερμίδα!

Λίγο makeup, λίγο concealer

Σύμφωνα με αυτήν την τάση μπορούμε να επιτυγχάνουμε το τέλειο δέρμα προσώπου κι αυτό να είναι επαρκές να σταθεί ως ένα περιποιημένο, μακιγιαρισμένο πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους διασημότερους makeup artists είναι απαραίτητο να φροντίζουμε κατάλληλα την επιδερμίδα του προσώπου μας. Κι όταν έρχεται η ώρα του μακιγιάζ, μπορούμε να βάζουμε μία λεπτή στρώση σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό από ένα make up που δεν είναι βαρύ και που προπάντων ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας μας. Όχι πιο ανοιχτό, όχι πιο σκούρο, προσοχή! Έπειτα, λίγο concealer για τα μαυρισμένα μάτια ή απλώς για φως κάτω από τα μάτια, ή και για σημεία του προσώπου όπου υπάρχουν κηλίδες, δυσχρωμίες, ακμή ή άλλα σημαδάκια. Και… voila! Η τέλεια επιδερμίδα, με μακιγιάζ πολύ γρήγορο, πολύ οικονομικό, πολύ βολικό, καθόλου βαρύ ή φορτωμένο, κατάλληλο για τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.