Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεταλλιο για Χαλκιδεο αθλητη στη Μαλτα

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ  OΜΠΙΛΑΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εξόρμηση έξω από τα Ελληνικά σύνορα, του Χαλκιδέου αθλητή του Ν.Ο.Χ., Μπίλα Στέργιο, ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής στους Μεσογειακούς Αγώνες ComenCup2017.

Η εθνική ομάδα, που συμμετείχε με τέσσερις παίδες και τέσσερις  κορασίδες, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Gziraτης Μάλτας από 24-25 Ιουνίου.

Ο απολογισμός των αγώνων για τον Στέργιο ήταν ένα αργυρό μετάλλιο και νέο Πανελλήνιο ρεκόρ (με χρόνο 07.42.96)  στη σκυταλοδρομία 4 Χ 200 μ ελεύθερο με τους συναθλητές του  Ζουμπούλογλου Δημήτριο, Σωτηρόπουλο Δημήτριο και Εγγλεζάκη Κωνσταντίνο. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν ο χρόνος  07.43.77 που υπήρχε από τις 26.07. 2013.

Επίσης, η ίδια ομάδα πήρε την 4η θέση στη σκυταλοδρομία 4 Χ 100 μ ελεύθερο.

Στα ατομικά του αγωνίσματα, ο Στέργιος κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στα 100 μ ύπτιο, την 7η θέση στα 200 μ ύπτιο και την 7η θέση στα 50 μ ελεύθερο.

Ο Ναυτικός Όμιλος  συγχαίρει τον Στέργιο Μπίλα και του εύχεται και εις ανώτερα.

 

Ευχόμαστε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες  στην αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ν.Ο.Χ., που θα λάβει σύντομα μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων –Παγκορασίδων ΑΒ, το οποίο θα διεξαχθεί στον Βόλο από 6-9 Ιουλίου και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων που θα λάβει χώρα στην Πάτρα από 13-16/7, αντίστοιχα.

                                                                Η εφορία κολύμβησης

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.