Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η απιστία βλάπτει την υγεία;

Μόλις βρέθηκε ένας ακόμα λόγος για να μην απατάμε την γυναίκα μας! Εκτός από τον κίνδυνο χωρισμού, τώρα μια νέα έρευνα που διεξήχθη στην Ιταλία, υποστηρίζει ότι η απιστία μπορεί να προκαλέσει... πονοκεφάλους, που ενδέχεται να οδηγήσουν ακόμα και στο θάνατο!


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του παράνομου σεξ, παρατηρείται ένας τύπος πονοκεφάλου που μερικές φορές γίνεται αφόρητος! Ο καθηγητής Λορέντζο Πινέσι της Ιταλικής Εταιρίας Ημικρανίας σημείωσε ότι αυτός ο τύπος πονοκεφάλου πλήττει περίπου το 15% του ιταλικού πληθυσμού, κυρίως τους άνδρες.


Ο πονοκέφαλος αυτός επιδεινώνεται και από άλλους παράγοντες που σχετίζονται με την απιστία. Η αφροδισιακή τροφή, τα φάρμακα που βελτιώνουν τις σεξουαλικές επιδόσεις και το άγχος που προκαλείται από την ανάγκη να μείνει μυστική μια παράνομη σχέση δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση της υγείας ενός άπιστου.


Ο καθηγητής Πινέση προσθέτει: "Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να πυροδοτήσει τρομερά ισχυρούς πονοκεφάλους που διαρκούν ακόμα και τρεις ώρες, και μπορούν να οδηγήσουν σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα, γεγονός που ίσως αποβεί θανατηφόρο."


Το καλύτερο που έχει να κάνει ένας άπιστος άντρας αν παρατηρήσει τέτοια συμπτώματα είναι να απομακρυνθεί (τουλάχιστον για μια περίοδο) από την παράνομη αυτή σχέση και να κάνουν μια τομογραφία στον εγκέφαλό τους.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.