7 ευκολα μυστικα ομορφιας

Διαβάστε παρακάτω και θα εντυπωσιαστείτε!

1. Όταν έχω να βγω στο τέλος μιας πολύ κουραστικής ημέρας, το κονσίλερ δεν είναι αρκετό για να δείχνει το βλέμμα ξεκούραστο. Το σούπερ τρικ μου είναι μια απαλή γραμμή από λευκό μολύβι στο εσωτερικό και τις γωνίες του ματιού.

2. Τα μαλλιά μου είναι πολύ λιπαρά οπότε λούζομαι 2-3 φορές την εβδομάδα. Βάζω μαλακτική ή μάσκα αλλά ποτέ δεν την κρατάω για περισσότερο χρόνο απ’ όσο αναγράφεται στη συσκευασία. Τα στεγνώνω με το κεφάλι προς τα κάτω για να σηκώνεται η ρίζα και να αποκτούν όγκο.

3.  Οπωσδήποτε μετά το ντους βάζουμε ενυδατική κρέμα. Και οπωσδήποτε σε σημεία όπως οι αγκώνες.

4. Τονίζω πάντα τα φρύδια μου με ένα μολύβι ή με ειδική σκιά για τα φρύδια μιας που έχω κάποια κενά, γιατί νομίζω ότι έτσι αποκτώ μεγαλύτερη πειθώ. Είμαι ξανθιά και αν δεν το κάνω νιώθω ότι κάθε τι που θα πω στη δουλειά θα περάσει απαρατήρητο!

5. Τις ζεστές μέρες δεν αντέχω να έχω στο πρόσωπο μου και αντηλιακό και φον-ντε-τεν. Αισθάνομαι ότι θα σκάσω. Γι’ αυτό διαλέγω ένα αντηλιακό ειδικό για λιπαρές επιδερμίδες (όλες οι επιδερμίδες γίνονται λιπαρές όταν κάνει ζέστη) και το ανακατεύω στην παλάμη μου με μία σταγόνα φον-ντε-τεν.

6. Θέλεις όγκο στα χείλη σου; Άπλωσε concealer στις εξωτερικές τους γωνίες, με αυτόν τον τρόπο δημιουργείς την ψευδαίσθηση του όγκου στα χείλη σου.  

7. Ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε όγκο στις βλεφαρίδες σας είναι να απλώσετε το μάσκαρα από τις ρίζες προς τις άκρες κάνοντας κινήσεις ζιγκ – ζαγκ! Προσοχή: είναι πολύ σημαντικό, να μην ξεχνάτε τις κάτω βλεφαρίδες!

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.