Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαλτε καρπουζι στο προσωπο

Το καρπούζι είναι από τις απολαύσεις που είναι απαραίτητη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι δροσιστικό και παράλληλα προσφέρει πολύτιμα στοιχεία για τον οργανισμό μας όπως είναι οι βιταμίνες A, B6, C, λυκοπενιο, κάλιο και φυτικές ίνες. Είναι πολύ καλή πηγή φυτικών ινών που βοηθούν τις κινήσεις του εντέρου, κατάπολεμούν τη δυσκοιλιότητα και συμβάλουν στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου. Η περιεκτικότητα του σε ζάχαρο και θερμίδες είναι χαμηλή ενώ δεν περιέχει καθόλου λίπη ή χοληστερόλη.

Για το δέρμα
Είναι αλήθεια ότι το καρπούζι μπορεί να ενυδατώσει το δέρμα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Πώς
Χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι από το χυμό καρπουζιού και απλώστε στο πρόσωπό σας και στο λαιμό. Αφήστε το για 10 – 15 λεπτά. Αυτό θα ενεργήσει καταπραϋντικά και θα δώσει ελαστικότητα και λεία υφή.

Ηλιακά εγκαύματα
Μπορείτε να συνδυάσετε χυμούς από καρπούζι και αγγούρι σε ίσες ποσότητες για να έχετε τις πρώτες βοήθειες από ηλιακά εγκαύματα και να ηρεμήσει την ερεθισμένη περιοχή.

Απολέπιση
Με λίγο καρπούζι και τη συνοδεία μικρής ποσότητας αλατιού μπορείτε να κάνετε υπέροχη απολέπιση στο πρόσωπό σας. Αφήνετε το μείγμα για περίπου 10 – 15 λεπτά και θα έχετε ένα ανανεωμένο πρόσωπό.

Πραγματικά, το καρπούζι μπορεί να καταπολεμήσει τις κηλίδες του προσώπου σας και να το ενυδατώσει, μέσω μιας φυσικής μάσκας ομορφιάς με βασικό συστατικό το συγκεκριμένο φρούτο.

 
  • Θα χρειαστείτε:

– ένα κομμάτι καρπούζι
– μια κουταλιά μέλι

  • Τρόπος παρασκευής:

Πάρτε ένα μπολ και λιώστε το καρπούζι. Στη συνέχεια προσθέστε το μέλι και ανακατέψτε καλά. Η μάσκα σας είναι έτοιμη.

  • Τρόπος εφαρμογής:

Απλά απλώστε την μάσκα στο πρόσωπο σας και αφήστε τη να δράσει για 15-20 λεπτά.

Tip: Καλό θα ήταν να επαναλαμβάνετε 3 φορές την εβδομάδα την όλη διαδικασία και τα αποτελέσματα θα είναι ορατά.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.