Οι χειρότερες δίαιτες του 2016

Οι διάσημοι, εννοείται πως πουλούν μαζί με την ιδιότητα και την εμφάνιση τους, επομένως πρέπει να προσέχουν την εξωτερική τους εικόνα. Και μιας και οι περισσότεροι κάνουν ειδικά προγράμματα διατροφής και γυμναστικής, καταφέρνουν να είναι σε φόρμα και να διατηρούνται στα κιλά που θέλουν. Όμως, υπάρχουν και μερικοί που το παρακάνουν, καθώς καταφεύγουν σε πολύ αυστηρές δίαιτες, που εν τέλει βλάπτουν τον οργανισμό τους. Διαβάστε παρακάτω, πέντε από τις χειρότερες δίαιτες που έχουν δοκιμάσει παγκόσμιοι αστέρες.

Η δίαιτα της ζάχαρης

Tom Hanks και Alec Baldwin: Σε αυτήν την δίαιτα, αποκλείεται κάθε είδος ζάχαρης και μαζί πολλοί υδατάνθρακες. Έτσι, δεν επιτρέπονται τα φρούτα και τα λαχανικά, καθώς και οι ξηροί καρποί, τροφές απαραίτητες για μια ισορροπημένη διατροφή.

Η δίαιτα του λάχανου και της μαστίχας

Jake Gyllenhaal: Το μόνο που μπορεί να φάει όποιος ακολουθεί αυτή την δίαιτα, είναι λάχανο και μαστίχες. Πρόκειται για μια από τα πιο ακραία διατροφικά πλάνα, καθώς παρέχει ελάχιστα θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό, εξασθενώντας τον.

Δίαιτα «Bulletproof»

Harry Styles και Shailene Woodley: Το βασικό προϊόν που καταναλώνεται σε αυτή τη δίαιτα, είναι ένα είδος μαύρου καφέ που πίνετε μαζί με δυο κουταλιές του γλυκού βούτυρο και μια κουταλιά λαδιού MCT, που αποτελεί ένα είδος τριγλυκερίδιου. Υποτίθεται ότι με μια κούπα του παραπάνω ροφήματος, ο οργανισμός λαμβάνει 400 θερμίδες, καίγοντας γρήγορα και σε μεγάλη ποσότητα το λίπος του. Επίσης, καταναλώνεται κανονικά στην θέση των ημερησίων γευμάτων.

Η δίαιτα του «Μαγικού Ελιξιρίου»

Εlle McPherson: Είναι αυτή που δημιούργησε το εν λόγω προϊόν και αυτή που το παράγει. Το «Μαγικό Ελιξίριο» είναι ένα τρόφιμο που υποτίθεται ότι αλλάζει τη μυϊκή μάζα και έχει τη μορφή πράσινης σκόνης, ενώ περιέχει περισσότερα από 45 συστατικά, μεταξύ των οποίων διάφορα φρούτα και λαχανικά.

Δίαιτα «Trim Secrets»

Βαρόνη Michelle Mone OBE: Η ίδια αποτελεί την δημιουργό αυτού του προϊόντος, που είναι ένα αδυνατιστικό χάπι, το οποίο αφενός μειώνει την όρεξη και αφετέρου αυξάνει τις καύσεις του μεταβολισμού. Μια ισορροπημένη δίαιτα των 1500 θερμίδων ημερησίως, μαζί με 1,5 λίτρα νερό, τακτική άσκηση και αυτό υπόσχεται θαύματα.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.