Αυστηρή απάντηση του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος σε κριτικές

Ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος καταδικάζει κάθε αντιαθλητική συμπεριφορά, που στρέφεται ενάντια στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας.

Θεωρούμε, ότι ο θεσμικός ρόλος του επικεφαλούς της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης, επιβάλλει να δείχνει περισσότερη κατανόηση στα σωματεία και στα προβλήματα τους, τα οποία προκύπτουν από το ξαφνικό κλείσιμο του κολυμβητηρίου, ώστε να υπάρχει η απαραίτητη ίση και αμερόληπτη αντιμετώπιση προς όλα τα σωματεία της Περιφέρειας.

Θα πρέπει, όταν υπάρχουν κρίσιμα ζητήματα που απαιτούν άμεση λύση, όπως η αναβολή αγώνων λόγω κλειστού κολυμβητηρίου, οι αποφάσεις να λαμβάνονται με τη συμμετοχή όλων των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής, που εκπροσωπούν τα αντίστοιχα σωματεία.

Σε απάντηση, λοιπόν, της ανάρτησης, στον προσωπικό λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης, του Προέδρου της Περιφερειακής Επιτροπής για το καλεντάρι της ΚΟΕ, σας ενημερώνουμε ότι επειδή ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, γνωρίζουμε πολύ καλά το πρόγραμμα των αγώνων και έχουμε ετήσιο σχεδιασμό που αφορά σε ποιους αγώνες θα συμμετέχουμε, τον οποίο γνωρίζουν και οι γονείς από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Δυστυχώς όμως, δεν αναφέρεται πουθενά στο καλεντάρι το ξαφνικό κλείσιμο του κολυμβητηρίου της Χαλκίδας.

Επίσης, ΔΕΝ θεωρούμε ότι "επιλέγουμε την απόδραση" όταν, λόγω των συνθηκών, επιλέξαμε απαιτητικότερους αγώνες (για τους οποίους έχει δηλωθεί πρόθεση και ακολούθως δηλώσεις συμμετοχής πριν ανοίξει το κολυμβητήριο), σεβόμενοι τον ομαδικό αγώνα που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα για να διατηρήσουν ένα αγωνιστικό επίπεδο οι αθλητές, γονείς και προπονητές.

Εμείς έχουμε μάθει να δεχόμαστε την κριτική, είτε θετική, είτε αρνητική. Αυτοί που αναρτούν δημοσιεύματα με σκοπό τα στοχοποιήσουν κάποια σωματεία θα πρέπει να μάθουν να δέχονται και την αντίστοιχη κριτική που ασκείται προς αυτούς, και όχι να διαγράφουν τα σχόλια όσων δεν τους χαϊδεύουν τα αυτιά.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.